Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Zeci de sancțiuni și amenzi date de polițiștii clujeni pentru a descuraja evaziunea fiscală – VIDEO

Publicat acum

pe

politist

Poliţiştii clujeni acţionează zilnic, în perioada premergătoare Sărbătorilor de Paşti, pe raza întregului judeţ, pentru a preveni şi descuraja evaziunea fiscală în domeniul comercializării produselor alimentare de sezon.

În perioada premergătoare Sărbătorilor de Paşti, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice acţionează pentru combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului cu produse alimentare de sezon, precum peşte, carne de ovină, etc.

În perioada 7-8 aprilie, poliţiştii clujeni, cu sprijinul D.S.V.S.A Cluj şi al O.P.C. Cluj au verificat legalitatea activităţii comerciale desfăşurată de către 52 de agenţi economici.

Totodată, poliţiştii rutieri, cu sprijinul I.S.C.T.R. Cluj, au acţionat pentru combaterea transportului illicit de persoane şi mărfuri, precum şi pentru prevenirea altor abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Neregulile constatate în urma controalelor efectuate au impus aplicarea a 32 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 45.000 de lei, pentru abateri precum comerţul ilicit, nerespecatrea normelor sanitar- veterinare şi pentru încălcări ale normelor privind transportul de persoane şi mărfuri.

Au fost ridicaţi în vederea confiscării peste 120 de litri de vin, precum şi produse alimentare de sezon (carne de miel, ouă, etc.), în valoare de aproximativ 2.000 lei. De asemenea, un conducător auto, de 35 de ani, bănuit că efectuează transport ilicit de persoane, a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 5.000 de lei. Acesta transporta persoane pe ruta Cluj-Napoca – Huedin, fără a deţine autorizaţiile prevăzute de lege.

Activităţile de această natură vor continua şi în perioada următoare. Poliţiştii clujeni vor fi la datorie pentru a asigura comunităţii sărbători liniştite.

FOTO – Arhivă

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER