Conectează-te cu noi

Eveniment

ZERO persoane pe listele de așteptare ale centrelor din Dej

Publicat acum

pe

Toate cele trei centre de vaccinare din Dej au rămas fără persoane pe listele de așteptare.

În municipiul Dej funcționează trei centre de vaccinare anti COVID-19: pe strada Regina Maria, la fosta Școală Nr. 5 de pe strada Fragilor și la Centrul Comandamentul Bazei 4 Logistică. În Vinerea Mare, aceste trei centre nu mai au nicio persoană pe listele de așteptare pentru vaccinarea anti-COVID. Totuși, ele vor funcționa de Paște, în intervalul orar 8-20, având numeroase programări pentru rapel.

Conform platformei vaccinare.live – care oferă informații real-time, la acest moment în municipiul Dej există 3256 locuri libere pentru imunizare și 0 persoane pe listele de așteptare (foto, mai jos). Astfel, dacă cineva dorește să se vaccineze, se înscrie pe platformă și îi va fi administrat serul – cel mai probabil – în cursul aceleiași zile!

”Peste 25.000 de doze de vaccin au fost efectuate până acum (n.r. – în Dej)”, a anunțat, în urmă cu două zile, primarul Morar Costan.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER