Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Zi de neuitat pentru elevi cu dizabilități ai Școlii Gimnaziale Speciale Dej. Moș Crăciun le-a adus cadouri – FOTO

Publicat acum

pe

mos-craciun-la-wonderland-marsala-life-7

Moș Crăciun a popsit astăzi, pentru câteva ore, la Wonderland Dej, acolo unde 24 de copii cu dizabilități de la Școala Gimnazială Specială Dej l-au așteptat cu nerăbdare.

Moșul a fost invitat la Wonderland Dej de Anca Păltinean, președintele Asociației Marsala Life și de Laura Boian, directorul Școlii Gimnaziale Special Dej. Nu mai puțin de 24 de copii din ciclul primar, toți cu dizabilități, s-au bucurat de o zi de neuitat, într-un cadru extrem de frumos, cu jucării la tot pasul.

Însoțiți de profesoare de la Școala Gimnazială Specială Dej, cei 24 de elevi au dansat, au cântat și s-au mascat în diferite personaje. O trambulină s-a aflat mereu la dispoziția lor, astfel că distracția a fost la ea acasă, iar momentele petrecute la Wonderland au fost unice pentru mare parte dintre ei.

Două dejence extrem de sufletiste, care au aflat de evenimentul de azi, au venit încărcate cu căciuli croșetate chiar de ele și le-au făcut cadou tinerilor școlari.

La sfârșitul vizitei la locul de distracții, Moș Crăciun a bătut la ușă și și-a făcut apariția, spre bucuria celor mici. Cu toții au primit exact cadourile mult visate, ”complice” fiind profesoarele care i-au tras de limbă zilele trecute și au aflat ce își doresc. Bineînțeles, bătrânul moș nu a plecat fără să fie colindat și fără să se fotografieze cu elevii Școlii Gimnaziale Speciale Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER