Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Zi istorică la Primăria comunei Mica. Un contract important pentru locuitori a fost semnat

Publicat acum

pe

Primarul Tiberiu Zelencz a anunțat, azi, că s-a semnat un contract extrem de important pentru locuitorii comunei Mica.

”Zi istorică la Primăria comunei Mica și pentru comuna noastră. Astăzi, în prezența reprezentatului firmei PRODEXIMP SRL (lider de asociere), ALAVAL PROD COM SRL (asociat), CALORIA SRL (asociat) cu NIKS’S DISTRIBUTORS (subcontractant), ASI ELECTRIC POWER (subcontractant), TECHNOSAM SRL ( subcontractant) și FANART CONSULTING SRL,(subcontractant), am semnat contractul privind proiectare și execuție lucrări pentru investiția “ ÎNFIINȚARE REȚELE DE CANALIZARE” în sat Mica, Mănăstirea și Nireș, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 32.015.217 lei.

Pentru localitățile Dâmbu Mare, Sânmărghita și Valea Luncii avem autorizația de construire privind înființarea de rețele de canalizare, urmând să găsim surse de finanțare și pentru aceste localități.

În perioada următoare vom semna și alte contracte de finanțare, unul dintre ele fiind înființarea rețelelor de gaze.

Vreau să mulțumesc colegilor mei din primărie și din consiliul local, colaboratorilor noștri, și nu îl ultimul rând dumneavoastră, cetățenilor comunei Mica, care mereu m-ați susținut și ați crezut în mine că voi reuși să dezvolt comuna noastră, prin atragerea de fonduri.

Toate aceste realizări vi se datorează numai și numai dumneavoastră, locuitorilor comunei Mica, pentru că mi-ați dat încredere, sprijin și chiar o vorbă bună, atunci când a fost nevoie.

Am fost, sunt și voi fi mereu omul care pune suflet, iar împreună, cu încredere și unitate dezvoltăm comuna Mica, zi de zi”, a transmis primarul Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER