Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Zi istorică pentru comuna Mica. Rețea de canalizare de aproape 6 milioane de euro

Publicat acum

pe

Primarul Tiberiu Zelencz a semnat, la Ministerul Dezvoltării, contractul privind proiectul ”Înființare rețele de canalizare”, care cuprinde în primă fază localitățile Mica, Mănăstirea și Nireș, urmând apoi localitățile Dâmbu Mare, Sânmărghita și Valea Luncii, acestea fiind cuprinse într-un alt proiect.

Aceasta este cea mai mare finanțare obținută vreodată de comuna Mica, fiind vorba despre 30.000.000 lei (6 milioane de euro), prin programul Anghel Saligny.

”Nimic nu poate fi mai frumos decât să vezi că munca ta, alături de echipa de colegi și comunitate aduce astfel de rezultate. Proiectele mari necesită timp, răbdare, încredere și unitate. Totul este posibil dacă există implicare, seriozitate și dorința de a realiza lucruri frumoase și proiecte importante pentru comunitatea care ți-a arătat și acordat încredere.

În prezent lucrăm și la alte proiecte, la fel de importante pentru noi, care în momentul de față se află în curs de implementare, a căror rezultate se va vedea în perioada imediat următoare.

Pe aceasta cale doresc să mulțumesc încă o dată colegilor din Primăria Mica și din Consiliul local Mica, tuturor colaboratorilor, și nu în ultimul rând dumneavoastră, cetățenilor comunei Mica, care ați avut încredere în mine, mi-ați spus o vorbă bună, m-ați susținut și încurajat mereu. Am fost, sunt și voi rămâne un om al faptelor, nu al vorbelor, iar împreună cu dumneavoastră și uniți, putem dezvolta comuna Mica în fiecare zi!”, a informat primarul Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER