Conectează-te cu noi

Naţional

Zile libere în plus pentru bugetari! Guvernul face cadou două minivacanțe de 5 zile – una de Crăciun și alta de Revelion!

Publicat acum

pe

Guvernul a decis în şedinţa de vineri dimineaţă ca 27 decembrie şi 3 ianuarie să fie zile libere pentru sistemul bugetar.

Pentru personalul instituţiilor şi autorităţilor publice, zilele de 27 decembrie 2019 şi 3 ianuarie 2020 se stabilesc ca zile libere. Pentru recuperarea zilelor de muncă stabilite ca zile libere, instituţiile publice şi autorităţile publice îşi vor prelungi corespunzător timpul de lucru până la data de 31 ianuarie 2020, potrivit planificărilor stabilite”, se arată în proiectul de Hotărâre.

Prin urmare, bugetarii se pot bucura de o minivacanță bugetarii începând de miercuri, 25 decembrie, până duminică, 29 decembrie.

Ce de-a doua parte a minivacanței va începe pe data de 1 ianuarie 2020 și se va sfârși pe data de 5 ianuarie.

Există și cazuri de bugetari care nu pot beneficia de aceste zile libere suplimentare.

Prevederile nu se aplică însă în locurile de muncă în care activitatea nu poate fi întreruptă din cauza caracterului procesului de producţie sau specificului activităţii.

Prevederile nu se aplică magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în zilele de 27 decembrie 2019 şi 3 ianuarie 2020 şi nici participanţilor în aceste procese”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER