Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Zilele comunei Căianu Mic | MIRA, Mario Fresh, Nicolae Furdui Iancu și Vlăduța Lupău, pe scenă. Vezi PROGRAMUL

Publicat acum

pe

În perioada 12-13 iunie au loc Zilele comunei Căianu Mic. Pe scenă vor urca nume precum MIRA, Mario Fresh, Nicolae Furdui Iancu sau Vlăduța Lupău și Rapsozii Maramureșului.

În prima zi, duminică, 12 iunie, vor avea loc competiții sportive de fotbal, cross și taekwondo, un spectacol pentru copii cu personajele de poveste, picturi pe față și modelaj de baloane și un concert de muzică ușoară (cu începere de la ora 19), în cadrul căruia vor cânta MIRA și Mario Fresh, precum și alți soliști (*vezi programul la finalul articolului). Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

În a doua zi de sărbătoare, luni, 13 iunie, se va desfășura vechiul obicei agrar “Înstruțatul boului”, la Căianu Mic și Căianu Mare. Tot cu această ocazie, vor avea loc diferite activități culturale și vor fi premiate 32 de cupluri din comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

În cadrul spectacolului folcloric – organizat în parteneriat cu Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud – vor urca pe scenă Grupul Folcloric “Glanetașul” din Târlișua, Ansamblul Folcloric “Roua Țibleșului” Căianu Mic, soliști vocali ai Văii Țibleșului și soliști vocali ai Ansamblului Prefesionist “Dor Românesc”. NICOLAE FURDUI IANCU și VLĂDUȚA LUPĂU împreună cu RAPSOZII MARAMUREȘULUI vor fi surpriza sărbătorii.

”Mulțumim domnului Președinte, Emil Radu Moldovan și domnului Alexandru Pugna, pentru tot sprijinul acordat în organizarea acestor momente de bucurie pentru comunitatea noastră! Vă așteptăm cu mult drag să ne bucurăm împreună de aceste zile frumoase de sărbătoare!”, a transmis primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER