Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Zilele Comunei Căianu Mic. PROGRAMUL complet, vezi cine urcă pe scenă

Publicat acum

pe

Zilele Comunei Căianu Mic vor avea loc în perioada 4-5 iunie. Cele mai așteptate evenimente de pe Valea Țibleșului îi vor avea, în spectacolele organizate de Primăria Comunei Căianu Mic, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Centrul Județean pentru Cultură pe unii dintre cei mai în vogă artiști de muzică din România.

De Rusalii, în zilele de 4 şi 5 iunie, Primăria comunei Căianu Mic va organiza o nouă ediţie a Zilelor comunei, pregătind evenimente pentru toate gusturile. În prima zi, sunt programate întreceri sportive la fotbal, cros şi taekwondo, programe de divertisment pentru copii, momente artistice de balet, spectacole de muzică pop şi focuri de artificii. Astfel, duminică vor concerta Puya, Ruby, Andrei Bănuţă, Andrada Bârsăuan şi DJ Sergio.

Luni, tradiţiile vor fi puse în valoare prin vechiul obicei agrar „Înstruţatul Boului”. De asemenea, vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie şi va avea loc un spectacol folcloric la care invitaţi speciali sunt Marius Ciprian Pop, Oana Bozga Pintea, Victoria şi Bogdan Bizău, Ionela Moruţan. De asemenea, vor urca pe scenă cursanţi ai Şcolii de Arte Bistriţa şi Ansamblul folcloric „Roua Ţibleşului” din Căianu Mic.

Primarul Paul Ştir vă aşteaptă la două zile de sărbătoare, cu invitaţi de marcă!

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER