Conectează-te cu noi

Recomandări

Zilele Municipiului Dej și Festivalul SAMVS. Ce artiști vor urca pe scenă

Publicat acum

pe

Zilele Dejului (76) public

Primăria Municipiului Dej organizează, în perioada 22-24 iulie, manifestările tradiționale: Zilele Municipiului Dej şi Festivalul „Samvs”, care vor fi marcate de activități cultural artistice pentru toate vârstele, 2 zile fiind dedicate muzicii ușoare și una cântecului și jocului popular.

Prima zi din cadrul manifestărilor va fi marcată de Expoziţia de pictură, grafică şi sculptură a artiştilor plastici dejeni la Galeria de Artă Dej iar seara de la ora 19:30 în Piaţa Bobâlna se va desfăşura prima seară de tineret, în care pe scenă vor urca Andreea Socaci, Kiddy, Knock Out, Senpai, M.o.s.s.a.d. şi va fi încheiată de Vescan şi BUG Mafia.

Programul de sărbătoare va continua sâmbătă, de la ora 10:00, cu sesiunea de comunicări științifice “Cultura Populară Someșană” iar de la ora 12:00, tradiționalele “Nunți de aur“.

Ziua de sâmbătă continuă în Piaţa Bobâlna de la ora 16:00 cu spectacole de karate, dans modern, de societate, si recitaluri de muzică pop, folk şi rock, protagonişti fiind Clubul „Budokan Ryu” Dej, trupa „Jaars, Clubul Latino Angels, trupa „Hross, ReBeLe, trupa „Delir”, Marin şi Petra Grad, trupa „Black Out”, Diana Moceanu-Bucşa, duetul „L&M”, trupa „Mist”.

De la ora 21:00, vor susține concerte: Alina Eremia, Jo, Randi şi Voltaj.

Ultima zi, cea de duminica, 24 iulie, dedicată Festivalului Culturii Populare Someșene „Samvs” debuteaza în Piața Bobâlna, la ora 14:00, cu un concert de fanfară, urmând ca de la ora 14:30 să se desfășoare un spectacol folcloric, protagoniști fiind renumite ansambluri de dansuri populare și îndrăgiți interpreți de muzică populară, seara festivalului încheindu-se cu recitaluri susținute de Ionuţ Fulea, Cornelia şi Lupu Rednic şi Cristian Pomohaci.

Zilele Dejului si Festivalul Culturii Populare Someșene „Samvs” ediția a XXXIX-a, vor fi marcate duminică de un foc de artificii.

An de an în această perioadă sărbătorim zilele municipiului nostru. Este un eveniment nelipsit şi în acest an, dedicat tuturor dejenilor, vârstelor şi gusturilor. Este sărbătoarea noastră pe care vreau să o simţim împreună vineri, sâmbătă şi duminică, alături de copiii noştri talentaţi, de soliştii noştri şi de artişti renumiţi din ţară”, a declarat primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Afis Zilele Municipiului Dej 2016

Afis Festivalul SAMVS 2016

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER