Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Zilele Orașului Beclean. Voltaj, Lidia Buble, What’s up și Proconsul urcă pe scenă

Publicat acum

pe

Zilele Orasului Beclean

Zilele Orașului Beclean vor avea loc în perioada 26-28 iunie 2015. Voltaj, Lidia Buble, What’s up și Proconsul sunt numele propuse de organizatori.

În cele trei zile de sărbătoare, beclenarii vor avea ocazia să vadă pe scena din Piața Mare artiști și formații precum Voltaj, Lidia Buble, What’s Up sau Proconsul.

Ziua de vineri este dedicată muzicii populare, mai multe ansambluri fiind așteptate să îi încânte pe locuitorii din Beclean. Sâmbătă, show-ul va fi asigurat de Simina Popandron și Voltaj, în timp ce duminică Vărul Săndel îi va prezenta pe Lidia Buble, What’s Up și Proconsul. Seara se va încheia cu focuri de artificii.

Printre celelalte evenimente prevăzute în program se numără Festivalul Vânătoresc ”Vânătoare la ceaun”, Campionatul Național de Anduranță, Campionatul Național de Atelaje pentru Cai – Cupa Romsilva, precum și Festivalul Celtic Transilvania.

Zilele Orașului Beclean (cea de-a XIII-a ediție) sunt organizate de Primăria și Consiliul Local Beclean, Casa Orășenească de Cultură ”Radu Săplăcan” și Asociația Culturală Celtic Transilvania Beclean.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER