Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ziua Eroilor a fost marcată ieri și la Dej – GALERIE FOTO

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej și Garnizoana Dej au organizat ieri, cu prilejul Zilei Eroilor proclamată „Sărbătoare Națională a Poporului Român”, ceremonii militar religioase de comemorare a eroilor neamului.

Evenimentele dedicate acestei zile au debutat la ora 12:30, la Monumentul Eroilor din cimitirul Dealul Florilor, cu intonarea imnului național, oficierea serviciului religios pentru pomenirea eroilor neamului, depuneri de coroane si defilarea gărzii de onoare.

Ziua Eroilor a reprezentat și o oportunitate pentru locuitorii municipiului Dej, și nu numai, de a cinsti memoria celor care și-au pierdut viața în teatrul de operații din Afganistan. În acest sens, cu începere de la ora 13:30, în cimitirul Mulatău, s-au depus mai multe coroane de flori la mormântul mr. P.M. Iuliu-Vasile Unguraș, care a decedat în luna aprilie 2009.

La evenimentele prilejuite de această ocazie au participat mai multe oficialități locale, reprezentanți ai mai multor partide politice, precum și instituții publice sau de învătământ din Dej.

Manifestări militare paralele s-au desfășurat și în mai multe localități limitrofe.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER