Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ziua Eroilor va fi marcată joi și la Dej

Publicat acum

pe

....

Decretată sărbătoare naţională, pentru prima dată în 1920, cu prilejul praznicul Înălţării Domnului, Ziua Eroilor este o sărbătoare de suflet a întregului neam românesc.

....

În Garnizoana Dej, ca dealtfel în toată ţara, vor avea loc manifestări dedicate acestei sărbători. Astfel, joi, 17 mai 2018, vor avea loc depuneri de coroane pentru elogierea eroilor căzuţi la datorie, după următorul program:

  • începând cu orele 12.30, în localitatea Dej, la „Monumentele Eroilor” din Cimitirul Dealul Florilor;
  • începând cu orele 13.30, în localitatea Dej, la mormântul Eroului căzut la datorie în Afganistan, Maior Iuliu Vasile UNGURAŞ, din Cimitirul Mare;

Invităm pe această cale instituţiile publice, unităţile de învăţământ, agenţii economici şi pe toţi cetăţenii municipiului Dej să participe alături de noi, pentru a cinsti împreună memoria eroilor neamului şi a le aduce un pios omagiu”, se arată într-un comunicat de presă al Garnizoanei Dej.

Pentru a marca semnificaţia Centenarului Marii Uniri, în contextul comemorării Zilei Eroilor, joi, 17 mai 2018, începând cu ora 14:00, la sediul Batalionului 41 Transport BOBÂLNA din garnizoana Dej, va avea loc un ceremonial militar şi religios în cadrul căruia va fi sfinţită Troiţa ridicată pentru cinstirea Eroilor Neamului.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER