Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ziua Internațională a Conștientizării Autismului va fi marcată și la Dej

Publicat acum

pe

afis 2 aprilie

Asociația Jasmine – Copii cu autism Dej organizează joi, 2 aprilie, de „Ziua Internațională a Conștientizării Autismului” evenimentul „Autism Albastru”.

Evenimentul va debuta cu începere de la ora 13:00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Dej, cu un flashmob (Cup Song) – oportunitatea celor prezenți de a se alatura campaniei de conștientizare a autismului, o expoziție foto cu evenimentele asociației și planuri de viitor. Programul va continua cu mai multe activități interesante pentru cei mici. Scopul principal al acestui eveniment este de a facilita interacțiunea copiilor cu deficiențe față de mediul social într-o maniera pozitivă.

Evenimentul va fi deschis publicului, iar persoanele prezente vor putea primi informații despre autism de la un specialist în domeniu (primele semne ale deficienței, importanța diagnosticării precoce, unde  și cui să se adreseze pentru asta ș.a.m.d.).

Odată cu lăsarea serii clădirea Primăriei Dej va fi iluminată în albastru.

Invitați: Roxana Sipoș – medic specialist psihiatrie pediatrică Cluj-Napoca și Deona Roman – susținătoare a asociației. Evenimentul va fi prezentat de Mariana Reman.

Dej24.ro este partener media al acestui eveniment.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER