Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ziua Internațională pentru NON-VIOLENȚĂ ÎN ȘCOALĂ, marcată la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Ieri, 30 ianuarie, Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Dej a organizat o acțiune prin care a fost marcată Ziua Internațională pentru Non-Violență în Școală.

Scopul principal al acestei zile este reprezentat de promovarea ideii de educare a copiilor în armonie, solidaritate și respect, mesajul principal fiind dragostea universală, non-violența și pacea.

La data de 30 ianuarie este este comemorată moartea lui Mahatma Gandhi, supranumit părintele independenței Indiei și inițiatorul mișcărilor de „revoltă non-violentă”, cel care spunea că „non-violența este arma celor puternici”.

În cadrul acțiunii de ieri, câțiva elevi ai liceului dejean au pregătit și au prezentat planșe cu mesaje de promovare a non-violenței în școală. La această activitate au luat parte și numeroși elevi ai instituției de învățământ, dar și prof. Badiu Ginela – director adjunct, prof. Claudia Rus – coordonator proiecte și programe educative, prof. Zdrâncu Daniel – consilier școlar, prof. Ilieș Teodor – directorul Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” Dej sau viceprimarul municipiului Dej, Teodora Muncelean.

Directorul instituției de învățământ a declarat, la sfârșitul întâlnirii, că Liceul Tehnologic “Constantin Brâncuși” va realiza în următoarea perioadă și alte acțiuni menite să conducă la conștientizarea de către elevi a pericolelor la care se expun prin diverse activități nocive pentru om în general și pentru tineri în special.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER