Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Ziua Națională a României, sărbătorită în Mica – GALERIE FOTO

Publicat acum

pe

Ziua Națională a României a fost sărbătorită, ieri, și în comuna Mica, aflată la doi pași de Dej.

Programul a debutat cu o slujbă religioasă, depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din localitatea Mica și discursul primarului Tiberiu Zelencz. Manifestările dedicate Zilei Naționale a României au continuat cu un program artistic susținut de Ioana Maria Câmpan, Cristina Beldean Moșuțan, Grupul Via Nova Domini și grupul de elevi ai școlilor din comuna Mica.

De asemenea, autoritățile locale au acordat diplome sportivilor comunei Mica și premii pentru cuplurile care au împlinit 25 sau 50 de ani de căsnicie. Totul a culminat, după lăsarea întunericului, cu un foc de artificii.

”Cu ocazia Zilei de 1 Decembrie am petrecut momente pline de emoție alături de cetăţenii Comunei Mica. În cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Naționale a României, în localitatea Mica a avut loc o slujbă religioasă şi depunerea unei coroane în memoria eroilor neamului nostru.
Şi în acest an, am păstrat tradiţia şi am premiat cuplurile care au împlinit în acest an 25, respectiv 50 de ani căsătorie, care pentru noi sunt exemple și un model de viaţă.

Atenţia noastră s-a îndreptat şi spre sportivii din comuna noastră, fiind premiaţi pentru bunele rezultate obţinute pe parcursul acestui an. Totul a continuat cu un frumos spectacol artistic susţinut de copiii din cadrul școlilor din Sânmărghita și Nireş și de cunoscuţi interpreți de muzică populară de pe valea Someșului, totul culminând cu un foc de artificii.

Mii de mulţumiri aş dori să aduc tuturor celor care s-au implicat şi m-au susţinut în organizarea acestui eveniment: Consiliul Local Mica, Asociaţia Mugurii Mintiului-soţilor Simion şi Sanda Berchi, care şi în acest an ne-au susţinut şi au fost alături de noi, cadrelor didactice şi copiilor din cadrul şcolilor din comuna noastră, interpreţilor de muzică populară, firmei care şi în acest an ne-a încântat cu un frumos spectacol de artificii, şi nu în ultimul rând tuturor oamenilor care, într-un număr atât de mare în această zi specială, au fost alături de noi.

Sunt momente unice, speciale, pline de emoţia dată de unitate şi de mândria fiecăruia dintre noi că suntem români. Prin credinţă, unitate şi înţelegere vom reuşi”, a transmis primarul Tiberiu Zelencz.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER