Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ziua Naţională a României va fi sărbătorită duminică la Dej. Vezi PROGRAMUL

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej invită dejenii la manifestările organizate duminică, 1 Decembrie, pentru a marca ZIUA NAŢIONALĂ a ROMÂNIEI.

Activităţile organizate în colaborare cu Garnizoana Dej vor debuta în jurul orei 14:30 prin slujbă religioasă, alocuțiuni și depunere de coroane la bustul Cardinalului Iuliu Hossu din cartierul 1 Mai.

Evenimentul continuă după ora 15 în Piaţa Bobâlna, unde se va intona Imnul Național, va avea loc o slujba religioasa, alocuțiune, depuneri de coroane, defilarea Gărzii de Onoare, a tehnicii militare și de intervenție și a Fanfarei reprezentative a municipiului Dej, urmate de la ora 16:30 de spectacolul artistic ”Suflet Românesc”.

Programul dedicat Zilei Naţionale a României se va încheia cu retragere cu torțe, spectacol de lasere, foc de artificii și pornirea iluminatului ornamental de sărbători.

”Ne apropiem de cea mai mare zi de sărbătoare pentru noi românii, Ziua Naţională a României. Este o zi pe care, la fel ca în fiecare an, ne dorim să o celebrăm împreună, să cinstim împreună memoria celor care au contribuit la înfăptuirea Marii Uniri şi să ne bucurăm de momentele special pregătite pentru ziua noastră. Evenimentul se va încheia tot într-o atmosferă de sărbătoare cu retragere cu torțe, spectacol de lasere, foc de artificii și iluminarea bradului de Crăciun”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER