Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ziua Naţională va fi sărbătorită și la Dej! Dejenii vor avea parte de un foc de artificii și pornirea iluminatului de sărbători

Publicat acum

pe

Primăria Municipiului Dej invită dejenii la manifestările organizate sâmbătă, 1 Decembrie, pentru a marca ZIUA NAŢIONALĂ a ROMÂNIEI.

Activităţile vor debuta în jurul orei 13:25 prin slujbă religioasă, alocuțiuni și depunere de coroane la bustul Cardinalului Iuliu Hossu din cartierul 1 Mai, iar de la ora 14:30 evenimentele continuă în Piaţa Bobâlna unde va avea loc o slujba religioasa, depuneri de coroane, defilarea Gărzii de Onoare, a tehnicii militare și de intervenție și a fanfarei reprezentative, momente oferite de corurile reunite ale instituțiilor de învățământ Dej și formația corală a cultelor, urmate de un spectacol artistic.

Programul dedicat Zilei Naţionale a României se va încheia cu retragere cu torțe, spectacol de lasere, foc de artificii și pornirea iluminatului ornamental de sărbători.

Ne apropiem de cea mai mare zi de sărbătoare pentru noi românii, Ziua Naţională a României. La 100 de ani de la istoricul moment 1 decembrie 1918 vom cinsti împreună memoria celor care au contribuit la înfăptuirea Marii Uniri şi ne vom bucura de momentele special pregătite pentru ziua noastră. Evenimentul se va încheia tot în atmosferă de sărbătoare cu retragere cu torțe, spectacol de lasere, foc de artificii și iluminarea bradului de Crăciun”, a declarat primarul Morar Costan.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER