Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Ziua Recoltei la Dej, pentru prima dată în Piața Agroalimentară – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

ziua recoltei Dej (1)

Primăria Municipiului Dej a organizat astăzi Ziua Recoltei și deși vremea de afară a fost urâtă, dejenii au răspuns în număr mare invitației de a participa la eveniment.

Pentru prima dată organizată în Piața Agroalimentară din Dej, Ziua Recoltei a debutat cu o expoziție cu vânzare, încă de la ora 9 dimineața, iar apoi a continuat cu un spectacol artistic susținut de mai mulți artiști locali, între care Anca Suciu, Zina Doboș, Gavril Ciciovan, Alina Zanc, Adela Zanc, Felix Gălan și Ioan Dordoi.

Astfel, dejenii care au ales să răspundă ”prezent” invitației de a participa la Ziua Recoltei au putut să vadă și să cumpere la prețuri foarte bune – care să le permită să-și facă aprovizionarea pentru iarnă – legume, fructe, carne, afumături, lactate, vin, dulceață, zacuscă, murături, miere şi multe alte bunătăţi. În premieră, municipalitatea a pregătit și gulaș la ceaun pentru dejenii din Piața Agroalimentară.

La eveniment au participat și primarul Morar Costan, viceprimarul Aurelian Mureșan, dar și mai mulți consilieri locali, cu toții făcând cumpărături de la comercianți. Edilul chiar a dansat o horă, în timp ce cântau Dordoi și Gălan, în aplauzele tuturor celor prezenți.

Click AICI pentru a vedea o GALERIE FOTO pe pagina de facebook Dej24.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER