Baschetbalistele de la LAPI Dej U16, la prima victorie în noul campionat – FOTO

loading...

baschet U16 LAPI (1)

Echipa de baschet LAPI Dej U16 a reușit să câștige prima partidă din noul campionat național de baschet feminin, contra formației LPS Alba Iulia.

Scorul final a fost 60-81, fetele din Dej obținând la capătul unui meci controlat în totalitate de ele o victorie meritată și muncită, în fața unui adversar ambițios și destul de agresiv. Pentru echipa antrenată de Laurenția Chira au marcat: Martonoș Mara 19 pct, Pop Anamaria 15 pct, Cătinean Ștefania 14 pct, Ciciovan Adina 13 pct, Mureșan Patricia 13 pct, Belu Ioana 2 pct, Kopataki Carla 2 pct, Balai Ioana 2 pct și Bota Ioana 1 pct. În meciul cu LPS Alba Iulia au mai evoluat Farcaș Larisa și Lazăr Daiana.

Sportivele de la LAPI Dej se afla în grupa 2 de calificare (există 4 grupe de câte 6 echipe), alături de C.N. Mihai Eminescu Oradea, C.S.S. Bega Timișoara, A.C.S. N.B.S. Cluj Napoca, L.P.S. Alba Iulia și L.P.S. Arad.

Următoarele doua meciuri se vor disputa la Dej, sâmbătă, de la ora 18, și duminică, de la ora 9:30, adversar urmând să fie CSS Bega Timișoara.

loading...
Categorii: Sport

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*