Două persoane din Dej date dispărute. Le-ați văzut? – FOTO

loading...

image

Poliţiştii clujeni caută un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din municipiul Dej, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit până în prezent. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

La data de 15 aprilie, TRAIAN MOLDOVAN, în vârstă de 78 de ani, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Dej, judeţul Cluj, şi nu a mai revenit.

Bărbatul are 1,65 m. înălţime, aproximativ 55 de kg., constituţie astenică, calviţie, ochi albaştri. La data dispariţiei, acesta purta pantaloni din pânză neagră, geaca din piele neagră şi căciulă din blană de miel.

Totodată, polițiștii mai caută o femeie, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Dej, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit până în prezent.

La data de 10 aprilie, ADRIANA MARIA TĂMAŞ, în vârstă de 39 de ani, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Dej, judeţul Cluj, şi nu a mai revenit.

Femeia are 1,60 m. înălţime, aproximativ 50 de kg., constituţie astenică, faţa ovală, ochi căprui, părul lung şaten – vopsit blond închis.

La data dispariţiei, aceasta purta pantaloni de tip jeans albaştri, geacă scurtă din pânză portocalie şi era încălţată cu cizme ¾ din imitaţie de piele, de culoare neagră, cu ţinte metalice în zona exterioră a gleznei.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea celor două persoane sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

loading...
Categorii: Eveniment

Despre autor

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*