FC Unirea Dej încheie campionatul cu o nouă înfrângere, 2-4 cu FC Zalău – FOTO/VIDEO

FC Unirea Dej încheie campionatul cu o nouă înfrângere, 2-4 cu FC Zalău – FOTO/VIDEO
loading...

FC Unirea Dej - FC Zalau fotbal (15)

FC Unirea Dej a pierdut și ultimul meci din acest sezon de Liga a III-a, scor 2-4, pe teren propriu, cu FC Zalău. Partida a contat pentru etapa cu numărul 26 a seriei a V-a.

Nici nu au ieșit bine fotbaliștii Unirii de la vestiare că scorul era deja 0-1. În minutul 2, Petrache a transformat din penalty pentru formația sa. Acesta a bătut pe mijlocul porții, Blaga a agățat mingea, dar aceasta s-a scurs în plasă. Patru minute mai târziu, Ceaca putea face 2-0, dar lovitura sa de cap a fost reținută de portarul Unirii. Primul șut pe poartă al gazdelor i-a aparținut lui Paul Bogdan, fără probleme însă pentru Man. Oaspeții și-au dublat diferența în minutul 17, după ce Kuku a reluat cu capul din 5 metri. De cealaltă parte, Găbruș a executat o lovitură liberă de la 35 metri direct în brațele portarului advers.

În minutul 34, oaspeții au ”bifat” o ratare incredibilă: Kinczel, din 6 metri, a trimis puternic în Blaga. La doar câteva secunde după această fază, fotbaliștii din Zalău aveau deja 3-0. Ceaca a pătruns în careu, nu a fost deranjat de nimeni și a înscris lejer cu latul. Până la pauză, doar Kinczel a mai avut o șansă mare de a-și trece și el numele pe lista marcatorilor. În minutul 47, acesta a scăpat singur la marginea careului mic, Blaga s-a culcat la pământ, dar zălăuanul a trimis peste poarta Unirii. (0-3, la pauză).

După reluare, Moldovan este găsit la 6 metri, încearcă o foarfecă laterală, dar mingea se scurge pe lângă poarta goalkeeper-ului zălăuan. Același fotbalist s-a revanșat în minutul 55, când din dreapta careului mic l-a învins pe Man. Bucuria dejenilor nu a durat prea mult pentru că în minutul 66, oaspeții au punctat din nou. Andrei Bene l-a scăpat din marcaj pe Ceaca, fotbalistul din Zalău îndeplinind o simplă formalitate, fiind față în față cu Blaga.

Ultimul gol al partidei s-a reușit în minutul 73. Cristian Itu, intrat pe parcursul meciului pe teren, a redus din diferență după un gol înscris din 2 metri. De menționat doar că ultimele 15 minute ale întâlnirii de pe Stadionul Municipal Dej i-au ”aparținut” tânărului portar Ionuț Sabo, cel care l-a înlocuit cu brio pe Blaga pe finalul meciului.

FC Unirea Dej – FC Zalău s-a încheiat 2-4, iar Unirea încheie acest campionat pe ultimul loc în clasament.

FC Unirea Dej: 33. Blaga, 2. Cerquetani, 6. Kovacs, 5. Bene, 3. Coc, 10. Găbruș, 20. Băieșu, 17. Pocol, 7. Bogdan, 8. Itu Cătălin, 9. Moldovan. Rezerve: 22. Sabo, 12. Itu Cristi, 4. Blaj Alex, 14. Bota, 11. Papp Alex. Antrenor: Gică Barbu.

FC Zalău: 1. Man, 8. Tohat, 3. Mutu, 5. Petrache, 16. Dulap, 11. Kinczel, 7. Stanciu, 14. Jamilu, 17. Roghină, 10. Kuku, 9. Ceaca. Rezerve: 12. Porumb, 6. Supuran, 21. Brîndușe, 18. Meleg, 2. Neagotă. Antrenor: Călin Pop.

Vezi o GALERIE FOTO din timpul meciului pe pagina de facebook Dej24.

loading...
Categorii: Sport

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*