Conectează-te cu noi

Sport

Cupa Latino Angles la Dej. Spectacol total pe ringul din Sala Sporturilor – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Cupa Latino Angels editia VIII (27)

Peste 300 de perechi de dansatori s-au întrecut astăzi la cea de-a opta ediție a Cupei Latino Angels – dans sportiv, desfășurată la Dej.

Competiția, organizată de Clubul de Dans Sportiv Latino Angels, a reunit peste 300 de perechi venite toată țara: Cluj-Napoca, Bistriţa, Târgu Mureş, Oradea, Satu Mare, Reghin, Sibiu, Bacău, Baia Mare, Mediaş, Timişoara, Alba Iulia, Sighetu Marmaţiei, Baia Sprie, Cugir, Turda, și bineînțeles din Dej.

Dansatorii au făcut spectacol, spre deliciul publicului prezent în număr foarte mare în Sala Sporturilor din Dej încă de dimineață de la ora 9, prin prestaţie şi ţinută, dansând vals, quickstep, slowfox, tango, chacha, samba, rumba sau passo doble. Spectatorii care au răspuns ”prezent” invitației de a vedea Concursul Național Dans Sportiv cu siguranță nu au regretat pentru că au avut parte de ore întregi de spectacol.

Preşedintele clubului Latino Angels şi organizatorul competiţiei, Alexandru Miheştean s-a declarat extrem de mulţumit de buna desfăşurare a competiţiei și a anunțat și organizarea cupei cu numărul nouă la care speră să participe și mai multe perechi din țară, competiția de la Dej devenind deja una de tradiție pentru dansatorii din România. La evenimentul de la Dej au participat și primarul Morar Costan și deputatul Cornel Itu, aceștia felicitând atât organizatorii, cât și părinții sportivilor și profesorii lor.

Câştigătorii au primit cupe, medalii și diplome.

Evenimentul a fost organizat de Clubul de Dans Sportiv Latino Angels, în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv, Primăria Municipiului Dej și Consiliul Local Dej.

Vezi o GALERIE FOTO de la competiție pe pagina de facebook Dej24.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER