Itu: ”Drumul expres Dej-Bistrița e prins în Master Plan, la fel și centura ocolitoare a Dejului” – VIDEO

loading...

piata industriala deputat Cornel Itu (8)

Dej24.ro va anunțat încă de la începutul lunii februarie că Master Plan-ul rutier prevede un drum expres între Dej și Bistrița. Deputatul Cornel Itu a confirmat azi informația.

”Drumul expres Dej – Beclean – Bistrița e prins în acest Master Plan și e prinsă și centura ocolitoare a municipiului Dej. Așa cum domnul ministru (n.r – Liviu-Marian Pop), pe atunci senatori, și colegii din Maramureș m-au ajutat și am făcut front comun de am făcut drumul Măgoaja – Tg. Lăpuș și iată că s-a scurtat drumul Baia Mare – Cluj cu 37 kilometri, un lucru foarte bun și am deschis o oportunitate pentru turism în zona respectivă, la fel cred că și acest drum expres va creiona un trafic adecvat și cred că dă o altă dezvoltare zonei noastre”, a declarat deputatul Cornel Itu.

Vă reamintim, Dej – Beclean – Bistriţa va fi drum expres. Această porțiune de drum expres va avea o lungime de 56 de kilometri, iar costurile estimate pentru realizarea acesteia se ridică la 206,3 milioane de euro.

Citește și: Master Plan rutier – Drum expres de la Dej la Bistrița

loading...
Categorii: Administraţie

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Comentarii

 1. dan
  dan 6 martie, 2015, 14:02

  „Domnu” daputat…. ia mai lasa-ne cu povestile astea cu Master Plan si cu drumuri expres… de 10 ani tot faceti centura Dejului… am vazut. Ne-ai convins. Lasa-i pe altii sa incerce. Tu esti incapabil de asa ceva … Si drumul ala prin Magoaja nu il foloseste mai nimeni ca sa ajunga la Baia Mare.

  Răspunde
 2. Vasile
  Vasile 7 martie, 2015, 14:33

  Inteleg ca vine 2016, an electoral, cu miza mare si „domnul” Itu tanjeste dupa inca un mandat, dar, totusi, un pic de judecata n-ar strica chiar daca si-a luat diploma de inginer in perioada in care Ponta „si-a luat” doctoratul. La ce mai folosesc drumurile expres daca se pune limita de viteza de 50Km/h? Pentru ca asa a hotarat Ioan Rus, o alta eminenta cenusie a PSD? Daca nu sunteti in stare sa faceti autostrazi lasati-o moarta, mai bine nu faceti nimic. Jenant!

  Răspunde
 3. Darius
  Darius 7 martie, 2015, 20:17

  Domnul deputat ne informeaza despre drumul expres si o centura ocolitoare a Dejului. Si o face cu
  „mandrie patriotica”de care fac uz toti politicienii.Ceea ce uita foarte des, ca sa nu zic de fiecare da-
  ta este, cand incepe,cand se gata si cam cat costa investitia.In rest,d-l deputat este baiat bun:in fie-
  care sfarsit de saptamane ne doreste WIKEND placut,nea

  anuntat ca vine RAIUL peste Romania cu
  noul cod fiscal;ca a propus personal reduceri de impozite si taxe etc.,etc.Asa deputat sa tot ai,care nu uita de tine,ALEGATORULE!

  Răspunde

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*