OFLDE Dej a demarat astăzi campania ”Ești femeie, ești puternică!” – FOTO/VIDEO

loading...

femei ALDE Dej (13)

Sediul ALDE Dej a găzduit în această după-amiază debutul campaniei ”Ești femeie, ești puternică”, desfășurată de femeile din organizația locală.

La activitatea din această după-amiază, intitulată ”Frumusețea femeii”, au participat numeroase femei, în frunte cu președintele OFLDE Dej, Greti Neag și cu Gabriela Alexandru, vicepreședinte OFLDE Dej. ”În campania pe care o desfășurăm, ca obiectiv principal ne propunem să învățăm cum să fim puternice, că totul ține de noi, femeile, dar totodată, îi învățăm și pe cei din jur să fie atenție la stereotipurile în care cred și care afectează încrederea unor femei”, le-a spus Greti Neag celor prezente în sediul ALDE.

”În această seară ne vom juca și prin extragerea biletelor din urnă vom trece practic la machiaj, coafor, manichiură și expunere de produse profesionale, urmând ca apoi să tragem concluziile”, a explicat președintele OFLDE Dej. Astfel, participantele au primit sfaturi de la Gabriela Toma (machiaj), Iulia Suărășan (hair-stilist), Patricia Miclea (prezentare produse profesionale, cosmetică) și Bianca Ler (manichiură), iar apoi, prin tragere la sorți, o parte dintre ele au avut șansa de a fi înfrumusețate chiar de către invitate.

Femeile din ALDE Dej promit că astfel de activități vor mai avea loc în perioada următoare, atât în Dej, cât și în localitățile din apropiere.

Click AICI pentru a vedea mai multe FOTOGRAFII de la eveniment pe pagina de facebook Dej24.ro.

loading...
Categorii: Politic
Tag-uri actiune, ALDE Dej, Dej

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*