SONDAJ: Ce artiști vrei să vezi în acest an la Zilele Municipiului Dej?

SONDAJ: Ce artiști vrei să vezi în acest an la Zilele Municipiului Dej?
loading...

Zilele Dejului

Primăria Municipiului Dej lansează sondajul de opinie ”Interpreții favoriți pentru Zilele Municipiului Dej”.

Sondajul demarează astăzi, 7 mai, se va încheia în data de 15 mai și se va desfășura pe site-ul Primăriei Municipiului Dej, dar și pe principalele site-uri de știri din Dej. De asemenea opțiunile privind artiștii sau formațiile care sunt preferate pentru a cânta la Zilele Municipiului pot fi exprimate la Primăria Dej și Centrul Cultural Arta, unde vor exista formulare și urne speciale amplasate în acest scop.

În funcție de rezultatul sondajului, Primăria Dej va face demersurile pentru ca artiștii care se vor regăsi în topul preferințelor din cadrul sondajului și vor fi disponibili, să evolueze pe scenă la Zilele Municipiului Dej.

„Consider că Zilele Municipiului Dej se adresează tuturor dejenilor indiferent de vârstă și preferințe. Tocmai de aceea am dorit organizarea acestui sondaj pentru ca dejenii să își poată exprima opțiunile privind artiștii sau formațiile de muzică ușoară preferate. Sondajul cuprinde nume care nu au mai fost la Dej, ideea fiind ca în fiecare an dejenii să aibă posibilitatea de a vedea alți artiști. La încheierea sondajului vom încerca în limita bugetului, să aducem pentru acest eveniment acei artiști sau formații care se regăsesc în topul preferințelor dejenilor, bineînțeles să fie disponibili”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

VOTAȚI AICI!

vot artisti

loading...
Categorii: Social-Cultură

Despre autor

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*