Tineri din Parohia Chiuiești, pelerinaj la mormântul lui Arsenie Boca – FOTO

loading...

Parohia Chiuiesti pelerinaj (2)Parohia Ortodoxă Chiuiești, a organizat luni, 31 august, un pelerinaj pentru tinerii din parohie, la Mănăstirea Prislop, unde se află mormântul lui Arsenie Boca.

După ce ne-am rugat la mormăntul Părintelui Arsenie, am urcat în pădure la peștera Sfântului Ioan de la Prislop, unde tinerii au cântat Axionul: Cuvine-se cu adevărat. Am plecat de la Prislop cu o mare bucurie duhovnicească în suflete, conștienți fiind de faptul că „Minunat este Dumnezeu întru sfinții Săi”.

La întoarcere am vizitat Castelul Corvineștilor de la Hunedoara și apoi ne-am oprit prin Cetatea Alba Iuliei, unde am vizitat: Catedrala Arhiepiscopală din cetate, Catedrala Romano-Catolică, Biserica Memorială Mihai Viteazul și ne-am plimbat printre zidurile Cetății.

Nici Mănăstirea de la Dumbrava nu a rămas nevizitată. Aici, Părintele Vasile, împreună cu maicile, desfășoară o frumoasă activitate de asistență social-filantropică, la intrarea în mănăstire existând o casă de bătrâni și centre pentru copii. La Chiuiești am ajuns în jurul orei 22:00, îmbogățiți duhovnicește și bucuroși de faptul că am petrecut împreună o zi frumoasă”, a declarat pr. Emanuel Albu, preot paroh în cadrul Parohiei Chiuiești.

loading...
Categorii: Social-Cultură

Despre autor

Comentarii

  1. carasel marius-Mihail
    carasel marius-Mihail 7 februarie, 2016, 16:06

    ati vizitat CATEDRALA ROMANO-CATOLICA?

    Răspunde

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*