Trei medaliați cu bronz la Campionatului Național pentru Copii la Karate WKC

Budokan Ryu

În perioada 21-22 martie, la Mediaș a avut loc cea de-a XV-a ediție a Campionatului Național pentru Copii la Karate WKC.

Gazdele evenimentului au fost Clubul Sportiv Ippon Mediaș și Federația Română de Karate WKC. Competiția dedicată copiilor cu vârste până la 12 ani a avut o participare deosebită, astfel, 47 de cluburi din toată țara au spus ”prezent” cu un număr total de aproape 550 de sportivi și peste 100 de echipe.

La deschiderea oficială a participat și Puiu Garba, inspector în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, competiția fiind una aprobată și recunoscută de MTS. Președintele FR Karate WKC, prof. Univ. Liviu Crișan a fost de asemenea prezent la eveniment.

Clubul Sportiv Budokan Ryu s-a întors de la concurs cu 3 sportivi medaliați cu bronz, un loc 4 și 4 calificări în optimi.

Astfel, sportivii CICEOVEAN LUCA, VADEAN CATALIN și DANGA DENIS au obținut medalie de bronz la Kumite echipe, iar la individual s-au clasat în primii 8. Este de apreciat clasarea în primii 8, mai ales că respectiva categorie a fost cea mai numeroasă fiind peste 80 de sportivi. Tot în primii 8 s-a clasat și GHENEA DARIUS, iar ORBAN REBEKA a obținut locul 4, fiind la un pas de podium.

Clubul Sportiv Budokan Ryu dorește să îi felicite pe toți sportivii care au participat la această competiție pentru modul în care s-au prezentat și le ureaza succes colegilor lor mai mari care în luna mai vor avea Campionatul Național pentru Cadeți, Juniori și Seniori, la București, iar în luna iunie, Campionatul European, în Belgia.

De asemenea, antrenorii clubului, Paula Groșan și Bogdan Savu doresc să mulțumească pentru sprijin și pentru implicare comitetului de părinți, precum și Consiliului Local și primarului Morar Costan.

loading...
Categorii: Sport

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*