VOLEI: CS Unirea Dej a învins pe teren propriu CSM București

loading...

Unirea Dej - CSM Bucuresti volei masculin (6)

CS Unirea Dej a câștigat cu scorul de 3-2 partida disputată, pe teren propriu, împotriva formației CSM București.

Partida, care a contat pentru etapa a VIII-a a Diviziei A1 la volei masculin, s-a disputat ieri, 5 decembrie, în Sala Sporturilor din Dej. CS Unirea s-a impus cu 3-2 la capătul unui meci în care oaspeții au condus aproape tot timpul.

Primul set a fost dominat în totalitate de CSM București, echipa vizitatoare impunându-se cu 25-22, însă Unirea a egalat, după un joc mai exact și fără prea multe erori, runda secundă încheindu-se 25-21 în favoarea gazdelor.

CSM București a preluat din nou conducerea pe tabela de marcaj în actul cu numărul trei, când a dominat din nou cu autoritate (25-18), dar lucrurile aveau să se schimbe total în setul 4. Unirea a avut un start excelent, reușind să se desprindă la 9-0, apoi a cedat ușor teren, dar nu suficient cât oaspeții să recupereze din handicap, astfel că elevii lui Ovidiu Macarie și-au adjudecat setul cu 25-22 și s-a intrat în decisiv.

Aici, Unirea Dej nu a lăsat să-i scape aproape nimic, a profitat de ezitările echipei bucureștene și și-a făcut excelent treaba la fileu, câștigând cu 15-10, scor general 3-2.

Pentru Unirea urmează deplasarea de la mijlocul săptămânii viitoare la București, cu Dinamo, apoi trei meciuri consecutive pe teren propriu cu VCM LPS Piatra Neamț, atât în campionat cât și în Cupa României.

loading...
Categorii: Sport

Despre autor

Comentarii

    Scrie un comentariu

    Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
    Câmpurile necesare sunt marcate cu*