Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej a învins CSS 2 CNE Baia Mare în minimum de seturi – FOTO

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a câștigat cu 3-0 meciul de pe teren propriu, disputat în această după-amiază, cu CSS 2 CNE Baia Mare.

Meciul dintre CS Unirea Dej și nou-promovata CSS 2 CNE Baia Mare a contat pentru a zecea etapă a Diviziei A1 la volei masculin. Înaintea acestei confruntări, elevii antrenați de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi aveau trei victorii (3-1 cu Dinamo – acasă, 3-2 cu ”U” Cluj – acasă și 3-0 cu CSU UV Timișoara – acasă) și șase înfrângeri (2-3 cu Știința Explorări Baia Mare – deplasare, 2-3 cu ACS Volei Municipal Zalău – deplasare, 1-3 cu CSA Steaua București – acasă, 0-3 cu SCMU Craiova – deplasare, 0-3 cu Arcada Galați – acasă și 1-3 cu CSM București – deplasare), acumulând 10 puncte (locul 8). De cealaltă parte, băimărenii ocupau poziția a 11-a în clasament, cu 7 puncte strânse.

Dejenii au controlat ostilitățile pe tot parcursul meciului și s-au impus în minimum de seturi. Doar primul act a fost ceva mai echilibrat, 25-22. În runda secundă, uniriștii au preluat în totalitate frâiele partidei și nu le-au dat nicio șansă adversarilor din Maramureș (25-13). Ultimul set a fost doar o formalitate, 25-17, iar CS Unirea Dej obține trei puncte extrem de importante, după o mini-serie de insuccese.

Întâlnirea din Sala Sporturilor din Dej a fost arbitrată de Prodana A. (A1) și Tudorache C. (A2), în timp ce observator din partea Federației Române de Volei (FRV) a fost desemnat Cotoanta A.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER