Conectează-te cu noi

Social-Cultură

O dejeancă trage un semnal de ALARMĂ – Zona Baltă din Dej comparată cu lacul Chios din Cluj

Publicat acum

pe

lac Balta

Într-o sesizare postată pe site-ul domnuleprimar.ro, o dejeancă susține că zona Baltă din Dej ar putea fi o zonă excelentă de relaxare pentru dejeni, cum e lacul Chios din Cluj-Napoca.

Redăm în continuare sesizarea făcută de dejeancă:

Buna ziua Domnu Primar as dori sa fac o sesizare cu privire la parcurile de copii de pe Dealul Florilor!!!Dupa parerea mea si copii sunt o prioritate!!!Mai ales in zona Balta…Balta ar putea fi un loc de relaxare pt tot orasul cum e si Chiosul pentru Cluj…Va rugam Domnule Primar nu ne ocoliti!!Cu stima si respect!”, se arată în sesizarea postată miercuri, 5 august, pe site-ul domnuleprimar.ro.

Situația în care se află această zonă este de mult timp cunoscută dejenilor care aleg să își petreacă după-amiezile sau serile în această zonă a orașului. Mirosul este insuportabil din cauza vegetației care a intrat în putrefacție, iar cei care ies la o plimbare de seară pe lângă acest lac au parte de o adevărată simfonie a broaștelor.

Pe lângă ”concertul gratuit” la care iau parte cei care doresc să se relaxeze, meniul este completat de „zumzăitul” enervant al tânțarilor care doresc neapărat să se înfrupte din trecători.

FOTO – Arhivă

Reclamă
2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER