Conectează-te cu noi

Social-Cultură

A început anul de instrucție 2021 la Batalionul 811 Infanterie ”Dej” – FOTO

Publicat acum

pe

Astăzi, în toate unitățile subordonate Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” – inclusiv la Batalionul 811 Infanterie ”Dej”, s-au desfășurat ceremonii militare și religioase ce marchează începerea anului de instrucție 2021.

La Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” anul de instrucție 2021 s-a deschis oficial astăzi, în prezența comandantului Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”, general maior Dorin Blaiu, cu o ceremonie militară și religioasă la care au participat militarii din cadrul comandamentului brigăzii, a subunităților de brigadă, a Batalionului 812 Infanterie ”Bistrița” și a Batalionului 405 Sprijin Logistic ”Năsăud”.

După primirea raportului și trecerea în revistă a formației, a fost oficiat serviciul religios, urmat de cuvântul comandantului Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”, colonel Cornel Traian SCURT, care a subliniat realizările si modul de îndeplinire a sarcinilor în anul de instrucție 2020 și a evidențiat obiectivele pentru acest an. În alocuțiunea sa, comandantul Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”, general maior Dorin Blaiu, a felicitat personalul din cadrul brigăzii pentru rezultatele foarte bune obținute în anul de instrucție 2020, subliniind faptul ca anul de instrucție 2021 va fi un an al provocărilor, militarii marii unități fiind implicați într-o serie de activități complexe. În încheierea cuvântului său a urat succes militarilor, menționând ca standardele de performanță trebuie menținute la un nivel ridicat.

foto de la Batalionul 811 Infanterie ”Dej”:

foto: Flaviu Brehar

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER