Conectează-te cu noi

Social-Cultură

„A venit VACANȚA, cu trenul din Franța!” pentru elevii din Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

festivitate incheiere an scolar (1)

loading...

A venit vacanţa mare aşa că timp de aproape trei luni de zile elevii vor pune pe primul plan distracția și abia pe planul secund temele.

Mai mult ca sigur, fiecare zi a fost deja atent planificată, iar destinațiile de vacanță ale celor mici, alături de părinții lor, sunt cele mai așteptate momente ale verii. Chiar dacă vacanța îi va prinde pe unii la mare, pe alții la munte sau la bunici, la țară, vacanța mare a fost foarte așteptată de toți elevii.

Ieri și astăzi, la unitățile de învățământ din municipiul Dej, și nu numai, profesorii au ținut să-şi ia la revedere de la elevi și să le mulțumească celor mai merituoși, prin intermediul diplomelor și premiilor, pentru că și-au dat interesul în anul școlar care tocmai s-a încheiat. Totodată, cadrele didactice au profitat de ocazie și le-au dat elevilor ultimele sfaturi înainte de a intra în vacanță.

La Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej festivitatea de încheiere a anului școlar a început la ora 10, în prezența celor doi directori ai instituției de învățământ, Dorina Gherman și Armand Dimitriu, a viceprimarului municipiului Dej, Dora Muncelean (aflată la prima sa acțiune în această calitate) și a reprezentantului comitetului de părinți. După cuvintele rostite de oficialități în debutul evenimentului, elevii au fost premiați de diriginți atât pentru rezultatele de la clasă, cât și pentru participările la olimpiade și concursuri.

Potrivit Ministerului Educației, elevii se vor afla în vacanță începând de astăzi, 24 iunie 2016, până pe data de 12 septembrie 2016, atunci când aceștia vor fi prezenți din nou la cursuri, într-un nou an școlar.

Social-Cultură

DEJ | Polițiștii dejeni, o nouă sesiune de pregătire cu Ciprian Sora – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Polițiștii dejeni se antrenează alături de Ciprian Sora, campion mondial la Muay Thai.

Polițiștii exersează procedee de autopărare, de imobilizare și tehnici de încătușare alături de marele campion și de Mitroescu Mircea, fost polițist, antrenor de Kick Box, Muay Thai, arbitru internațional WAKO.

Activitățile de pregătire sunt sprijinite de șeful Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Continuă să citești

Social-Cultură

DEJ | Mai multe străzi din cartierul Dealul Florilor au rămas FĂRĂ APĂ POTABILĂ!

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Mai multe străzi situate pe raza municipiului Dej au rămas joi, 21 noiembrie, fără apă potabilă din cauza unei avarii.

Compania de Apă Someș S.A. Cluj, sucursala Dej, aduce la cunoștința consumatorilor că astăzi, 21 noiembrie, cu începere de la ora 08:00, s-a întrerupt furnizarea apei potabile pe străzile Dobrogeanu Gherea (parțial), Constantin Brâncuși, Ion Andreescu, Incze Ianos, Crângului (blocurile U1, U2, M1, M2, M3), în vederea efectuării unor lucrări de reparații datorate unor avarii la rețeaua de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalități alternative de alimentare.

Potrivit companiei, apa potabilă va fi întreruptă până în jurul orei 14:00.

Continuă să citești

Social-Cultură

Dej | Teatru pentru copii, vineri, la Centrul Cultural ”Arta”

Publicat acum

pe

loading...

Teatrul pentru copii ”Savoi” din București în parteneriat cu Primăria Municipiului Dej organizează vineri, 22 noiembrie, spectacolul umoristic- muzical pentru copii ”Doctorul AU…MĂ doare!”.

Piesa se va juca la Centrul Cultural ”Arta” și va avea două reprezentații, prima de la ora 10:00, iar a doua de la ora 11:00.

Prețul unui bilet de intrare este 8 lei.

Continuă să citești

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER

Cele mai populare