Conectează-te cu noi

Social-Cultură

„A venit VACANȚA, cu trenul din Franța!” pentru elevii din Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

festivitate incheiere an scolar (1)

A venit vacanţa mare aşa că timp de aproape trei luni de zile elevii vor pune pe primul plan distracția și abia pe planul secund temele.

Mai mult ca sigur, fiecare zi a fost deja atent planificată, iar destinațiile de vacanță ale celor mici, alături de părinții lor, sunt cele mai așteptate momente ale verii. Chiar dacă vacanța îi va prinde pe unii la mare, pe alții la munte sau la bunici, la țară, vacanța mare a fost foarte așteptată de toți elevii.

Ieri și astăzi, la unitățile de învățământ din municipiul Dej, și nu numai, profesorii au ținut să-şi ia la revedere de la elevi și să le mulțumească celor mai merituoși, prin intermediul diplomelor și premiilor, pentru că și-au dat interesul în anul școlar care tocmai s-a încheiat. Totodată, cadrele didactice au profitat de ocazie și le-au dat elevilor ultimele sfaturi înainte de a intra în vacanță.

La Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej festivitatea de încheiere a anului școlar a început la ora 10, în prezența celor doi directori ai instituției de învățământ, Dorina Gherman și Armand Dimitriu, a viceprimarului municipiului Dej, Dora Muncelean (aflată la prima sa acțiune în această calitate) și a reprezentantului comitetului de părinți. După cuvintele rostite de oficialități în debutul evenimentului, elevii au fost premiați de diriginți atât pentru rezultatele de la clasă, cât și pentru participările la olimpiade și concursuri.

Potrivit Ministerului Educației, elevii se vor afla în vacanță începând de astăzi, 24 iunie 2016, până pe data de 12 septembrie 2016, atunci când aceștia vor fi prezenți din nou la cursuri, într-un nou an școlar.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER