Conectează-te cu noi

Eveniment

Acoperiș PRĂBUȘIT pe mașini, în Gherla. Un arbore s-a răsturnat peste un autovehicul – FOTO

Publicat acum

pe

loading...

Un apel la 112 a anunțat în această după-amiază că acoperișul unei clădiri s-a prăbușit peste mai multe autovehicule, în Gherla.

Furtuna s-a abătut, puțin după ora 14, în municipiul Gherla, acolo unde acoperișul unei clădiri, din material bituminos, a căzut peste patru autoturisme, pe strada Grădinarilor. Un eveniment asemănător – un arbore răsturnat peste o mașină – s-ar fi petrecut pe o altă stradă din Gherla.

De asemenea, conform ISU Cluj, un copac a căzut pe carosabil în localitatea Apahida, pe drumul care duce spre Mociu.

ACTUALIZARE ora 15:10: ”Un echipaj de pompieri intervine pentru a degaja un acoperiș, din material bituminos, căzut peste patru autoturisme, parcate pe strada Grădinarilor din municipiul Gherla. Concomitent, echipaje ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) din municipiul Gherla intervin pe strada Fagului și Stejarului pentru a degaja un acoperiș de tablă, căzut ca urmare a vântului puternic și un arbore căzut pe un autoturism.

De asemenea, s-a degajat un alt arbore căzut pe carosabil, între localitățile Arahida și Mociu, alături de o echipă de întreținere a drumurilor naționale, de către o autospecială din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca”, anunță ISU Cluj.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE ELECTORALĂ

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER