Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune a Poliției Dej. Față de 7 persoane au fost dispuse măsuri de amprentare și fotografiere – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

În perioada 19-21 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej au desfășurat activități în mediul urban și rural, în scopul combaterii faptelor comise cu violență, depistării conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație, a celor care conduc autovehicule aflându-se sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, cu viteză excesivă sau neadaptată la condițiile de drum.

În cadrul verificărilor efectuate au fost aplicate 73 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproximativ 18.000 de lei, fiind legitimate 128 de persoane.

În segmentul rutier, polițiștii au oprit în trafic pentru control 102 autovehicule, au constatat și aplicat 65 de sancțiuni contravenționale și au dispus reținerea a 2 permise de conducere pentru nerepsectarea regimului legal de viteză și pentru nerespectarea regulilor privind depășirea.

În cursul dimineții de 23 ianuarie, în intervalul orar 06.00-10.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dej au derulat o acțiune în mediile de interes operativ din comuna Recea-Cristur, în scopul creșterii nivelul de ordine și siguranță publică, prevenirii infracțiunilor comise cu violență și a furturilor de animale.

În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au legitimat aproximativ 30 de persoane, dintre care 9 au fost conduse la sediul poliției, iar față de 7 persoane au fost dispuse măsuri de amprentare și fotografiere.

Totodată, polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.G. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate a cetățenilor români.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER