Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Acțiune a polițiștilor din Gherla pentru reducerea riscului rutier. Aproape 80 de sancțiuni date

Publicat acum

pe

În perioada 9-11 februarie, polițiștii din municipiul Gherla au organizat acțiuni pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, pentru combaterea excesului de viteză și pentru prevenirea faptelor care afectează siguranța persoanelor.

La acțiuni au fost angrenate efectivele Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda-Borș, Secției 7 Poliție Rurală Gherla, Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale Europene, Compartimentului Rutier Gherla, dar și jandarmi.

Astfel, aceștia au constatat și aplicat 78 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de aproximativ 38.000 de lei, au reținut 22 permise de conducere, dintre care 10 pentru nerespectarea regimului de viteză, cât și 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au legitimat 219 persoane și au verificat 145 de autovehicule.

În contextul acțiunii, efectivele au constatat 3 infracțiuni flagrante, respectiv, conducerea autovehiculelor fără permis de conducere, încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.       

Efectivele din municipiul Gherla au acționat pe linie rutieră pe sectoarele de drum cu risc rutier ridicat pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în mediul stradal și prevenirea activităților infracționale, în zonele cu risc criminogen ridicat.

Totodată, au urmărit prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și au intensificat activitățile de legitimare, control și verificare a persoanelor și autovehiculelor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER