Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune a polițiștilor la Dej! În doar două ore au fost aplicate peste 40 de sancțiuni

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dej au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Dej și a comunelor arondate, în urma căreia au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale.

La data de 10 aprilie, în intervalul orar 10.00 – 12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au desfăşurat o acţiune de menţinere a unui climat de siguranţă publică atât în municipiul Dej, cât şi pe raza comunelor arondate.

Acţiunea a condus la legitimarea a 71 de persoane şi verificarea a 57 de vehicule. Abaterile de la legislaţia în vigoare au impus aplicarea a 45 de sancţiuni contravenţionale, 41 pentru încălcarea legislaţiei rutiere (14 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 4 pietoni au fost sancţionaţi pentru traversare neregulamentară, 11 sancţiuni au fost aplicate pentru lipsa actelor sau a dotărilor obligatorii, un conducător auto a fost sancţionat pentru neacordare de prioritate) și 4 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea legislaţiei privind comerţul stradal, conform Legii 12/1990.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER