Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune ”BLITZ” la Dej. Ce ”recoltă” au avut polițiștii

Publicat acum

pe

Marți, 5 septembrie, în intervalele orare 08.30 – 13.00 și 16.00-18.00, polițiștii din cadrul poliției municipiului Dej și cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, sprijiniți de jandarmi ai I.J.J. Cluj, efective din cadrul Poliției Locale Dej, precum și de personal medical din cadrul D.S.V.S.A, au desfășurat o acțiune de tip „Blitz”.

S-a acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și infracțiunilor stradale, infracțiunilor comise cu violența, cât și pentru prevenirea evenimentelor rutiere și combaterea infracțiunilor comise contra siguranței circulației pe drumurile publice, cu precădere în zonele și mediile de interes operativ.

În cadrul acțiunilor au fost legitimate peste 100 de persoane și controlate în trafic aproximativ 60 de autovehicule, fiind constatate și aplicate 35 de sancțiuni contravenționle, în valoare de peste 10.000 de lei.

Au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale la regimul circulației pe drumurile publice, 3 sancțiuni pentru încălcări ale prevederilor Legii 61/1991 și 3 sancțiuni pentru încălcarea prevederilor HCL 57/2018.

În cazul a 2 conducători auto a fost dipsusă măsura reținerii permisului de conducere, în vedere suspendării exercitării dreptului de a conduce.

Totodată, în conformitate cu prevederile HCL 57/2018, emisă de Consiliul Local al Municipiului Dej, au fost ridicate 2 atelaje hipo care au fost parcate în spațiul public, îngreunând circulația pe strada Văii din municipiul Dej.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER