Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Acțiune de amploare a polițiștilor, ieri, pe drumurile din județul Cluj. Vizați, transportatorii de persoane

Publicat acum

pe

actiune transport (1)

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul transportului rutier public de persoane, efectuat prin curse regulate şi ocazionale.

Marți, 12 aprilie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au acţionat pe linia respectării legislaţiei privind desfăşurarea activităţii de transport rutier de persoane, pe principalele sectoare de drum naţional din judeţul Cluj.

Au fost instituite filtre rutiere şi au fost verificate 322 de autovehicule, iar pentru neregulile constatate poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 106 sancţiuni contravenţionale.

Au fost aplicate sancţiuni pentru nerespectarea capacităţii de transport, lipsa inspecţiei tehnice periodice, defecţiuni tehnice și alte nereguli la regimul rutier.

De asemenea, au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor O.G. nr. 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora, a Legii nr. 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, a H.G. nr.69/2012 privind legalitatea transporturilor rutiere.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 3 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER