Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Cursă ilegală de mașini, în miez de noapte, la Gherla. Șoferii, identificați și trași la răspundere

Publicat acum

pe

Cursa ilegala drumuri publice

Doi conducători auto, care ar fi participat la o întrecere neautorizată pe drumurile publice din Gherla, au fost identificaţi de către poliţişti. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, faptă prevăzută de art. 339, alin. 2, Cod penal.

Conform alineatului menţionat, participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că, la data de 10 aprilie, între orele 03:30-04:00, doi tineri de 18 şi 23 de ani, din Gherla, ar fi participat la o întrecere neautorizată pe raza municipiului Gherla, circulând cu viteză excesivă, în paralel, pe traseul strada 1 Decembrie1918 – Piaţa Libertăţii – strada Bobâlna, unul dintre ei pe sensul opus de deplasare, punând astfel în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

 

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER