Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Acțiune de ecologizare în Căianu Mic. O dejeancă a rămas impresionată – FOTO

Publicat acum

pe

ecologizare Caianu Mic (4)

O acțiune de ecologizare a avut loc în comuna bistrițeană Căianu Mic. Primarul Paul Știr a beneficiat de sprijinul celor care primesc ajutor social.

....

O dejeancă a trecut recent prin zonă și a rămas impresionată de mobilizarea locuitorilor din comuna Căianu Mic. Acesta ne-a trimis imaginile pe redactie@dej24.ro în speranța că și primarii altor localități se vor mobiliza la fel de frumos.

”Ieri si azi, am plecat la tara in satul Dobricel, judetul Bistrita Nasaud si am ramas profund impresionati de ceea cea am vazut. Natura prin interventia omului poate fi viciat, dar tot prin interventia lui, omul poate sa o revigoreze, sa o primeneasca. Acest lucru a inteles sa-l faca primarul comunei Caianu Mic, Paul Stir, primar tanar, impreuna cu beneficiarii ajutorului social, pe valea ce coboara de la Ciceu Poieni si Dobricel spre Valea Ilisua.

Ne-a impresionat actiunea de ecologizare incepand din satul Dobric spre Poieni, care este o actiune fireasca si normala ca oamenii sa-si curete apa in care isi spala rufele si sa-si adape animalele. Insa multi nu o fac, ci dimpotriva arunca toate gunoaiele in valea care le trece prin fata caselor.

Avand aparatul foto la mine, am facut cateva poze, i-am felicitat cand am ajuns la ei, dar n-am stat prea mult de vorba deoarece eram grabiti sa ajungem la Dobricel.

Azi, la intoarcere, totul era curat, natura primenita, iar sacii cu gunoaie erau dusi de pe marginea drumului.

M-am gandit ca astfel de actiuni merita sa fie popularizate ca si altii sa ia exemplu!”, ne-a scris cititoarea Dej24.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER