Conectează-te cu noi

Social-Cultură

ACȚIUNE DE IGIENIZARE pe Stadionul Municipal Dej! În timp ce autoritățile ridică din umeri, un grup de suporteri ia problema în propriile mâini – FOTO

Publicat acum

pe

Tribunele Stadionului Municipal Dej arată ca după război, însă autoritățile locale dau din umeri și „așteaptă fonduri europene”.

Numeroase poze și filmări făcute pe Stadionul Municipal Dej au apărut în ultima perioadă pe diferite rețele de socializare, în imagini observându-se starea dizgrațioasă în care se află tribunele stadionului dejean. Infrastructura sportivă pare că nu contează pentru autoritățile locale din Dej, stadionul fiind lăsat în paragină de ani de zile. Scaunele sunt rupte și transformate complet de intemperii, betonul este afectat de trecerea timpului, vopseaua de pe garduri se cojește și nimeni nu mișcă un deget pentru a face ceva în acest sens.

În urmă cu un an, edilul municipiului Dej, Morar Costan, ne-a declarat că și-ar dori să acceseze fonduri europene pentru renovarea și modernizarea stadionului, însă până acum nu se vede nici măcar o licărire a luminiței de la capătul tunelului.

Până când acest lucru se va întâmpla și până la o implicare mai hotărâtă a autorităților locale, un grup de suporteri ai echipei de fotbal Unirea Dej au luat problema în propriile mâini și doresc să transforme Stadionul Municipal Dej într-o oază de curățenie. În acest context, cetățenii cu spirit civic vor demara o acțiune de igienizare a tribunelor și a zonelor adiacente. Cei care doresc să se alăture acestui demers o pot face sâmbătă și duminică, 8-9 aprilie, cu începere de la ora 11:00.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER