Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Peste 330 de locuri de muncă disponibile la „Bursa locurilor de muncă” Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Cluj a dat startul BURSEI GENERALE A LOCURILOR DE MUNCĂ, eveniment care are loc și la Dej, la sediul ALOFM.

BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ face parte din categoria măsurilor active de combatere a șomajului, implementate de către AJOFM Cluj, în calitate de Serviciu Public de Ocupare, măsuri destinate corelarii cererii și a ofertei pe piața muncii.

Până la această oră, evenimentul de la Dej s-a dovedit a fi un real succes, sute de persoane fiind prezente, chiar înainte de deschidere, în fața sediului ALOFM. 20 de firme și-au prezentat ofertele de angajare, fiind puse la bătaie un total de peste 330 de locuri de muncă, 12 fiind rezervate pentru persoanele cu studii superioare. Potrivit coordonatorului ALOFM Dej, ec. Radu Gavrilă, paleta ofertelor începe de la funcția de muncitori necalificați și până la ingineri automatiști.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă trebuie să se grăbească. BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ este deschisă până la ora 14:00, la sediul ALOFM din Dej, strada Mărărșești nr. 9A.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER