Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune fulger la Dej. Câte sancțiuni s-au dat în numai patru ore

Publicat acum

pe

Ieri, în intervalul orar 10.00-14.00, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Dej, împreună cu cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej şi cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj și a polițiștilor locali din cadrul Primăriei Dej, au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului şi a comunelor arondate.

S-a acţionat cu scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirii infracțiunilor comise în segmentul stradal, impunerii respectării normelor privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

În cele 4 ore, forţele implicate au legitimat peste 80 de persoane şi au oprit pentru control 58 de vehicule şi mijloace de transport persoane. 

Totodată, au fost verificaţi 8 operatori economici cu privire la respectarea normelor instituite pe perioada stării de alertă.

Verificările efectuate au condus la aplicarea unui număr de 44 de sancţiuni contravenţionale, 8 dintre acestea fiind aplicate în conformitate cu Legea 55/2020, iar alte 3 pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice conform Legii 61/1991R.

Pe linie rutieră, poliţiştii au acționat pe raza municipiului Dej și pe DN1C, în localităţile Câțcău, Cășeiu şi Urișor, fiind aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale pentru abateri ale normelor de circulație pe drumurile publice în acord cu OUG 195/2002R, fiind retras un certificat de înmatriculare în acest context.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER