Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune în Dej și comunele arondate. Care a fost scopul și ce abateri s-au constatat

Publicat acum

pe

Ieri, în intervalul orar 10-14, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Dej, împreună cu cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și polițiștilor locali, au acționat în sistem integrat pe raza municipiului și a comunelor arondate.

Scopul acțiunii – impunerea respectări normelor în vigoare în vederea prevenirii răspândirii virusului Covid-19, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea infracțiunilor comise în segmentul stradal.

Totodată, polițiștii rutieri au verificat respectarea legislației rutiere de către participanții la trafic în vederea reducerii numărul accidentelor, acționând în municipiul Dej și pe DN1C, în localitățile Câțcău, Cășeiu și Urișor.

În cadrul acțiunii au fost legitimate aproximativ 100 de persoane și au fost verificate 61 de autovehicule și mijloace de transport persoane.

Abaterile constatate au impus aplicarea unui număr de 39 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, pentru nerespectarea normelor rutiere au fost aplicate 29 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002R, fiind reținute 2 permise de conducere pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare și neacordare prioritate pietoni.

Pentru nerespectarea normelor instituite pe perioada stării de alertă, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, iar pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice au fost aplicate 4 sancțiuni.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER