Conectează-te cu noi

Eveniment

Generator electric mobil la spitalul din Dej, ca urmare a incendiului de dimineață – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Avram Iancu” Cluj a trimis la Spitalul Municipal Dej un generator electric mobil pentru a asigura alimentarea cu energie electrică la parametrii necesari pentru toate spațiile din unitatea sanitară. Generatorul va rămâne la Dej până la remedierea problemelor legate de alimentarea cu energie electrică, apărute ca urmare a incendiului de azi-dimineață.

În această după-amiază, în jurul orei 15, generatorul a fost descărcat la Spitalul Municipal Dej și a fost efectuată proba de funcționare, fiind predat apoi administrației spitalului și echipei de electricieni care este implicată în remedierea defecțiunilor din unitatea spitalicească. ”Echipamentul va fi folosit în funcție de necesarul parametrilor de alimentare cu energie electrică stabilit de aceștia”, a precizat ISU Cluj.

”Containerul de suport logistic tip IV-Iluminat” are capacitatea de 450 kVA și este conceput în scopul alimentării cu energie electrică a unor tabere mobile (iluminat şi agregate electrice) și poate fi utilizat pentru alimentarea altor tipuri de consumatori de energie electrică, cum ar fi gospodării sau spitale, în cazul producerii unor situații de urgență, care determină întreruperea alimentării cu energie electrică de la rețeaua națională.

Vă reamintim, două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 07:50, ca urmare a aprinderii unor elemente din tabloul pentru siguranțe, situat în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej.

Imagini video de azi-dimineață:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER