Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Acțiune inedită a polițiștilor și a pompierilor la Reteag și Beclean – FOTO

Publicat acum

pe

actiune-preventiva-politisti-beclean-reteag-1

Ieri, 11 octombrie, în cadrul Campaniei „ÎNCOTRO…?DĂ ŞANSĂ VIEŢII!”, pompierii şi poliţiştii bistriţeni au desfăşurat acţiuni punctuale în instituţii de învăţământ din oraşul Beclean şi sesiuni de informare şi conştientizare a participanţilor la traficul rutier, pe DN 17.

Peste 1000 de materiale cu mesajele campaniei au fost distribuite de către poliţişti, pompieri, paramedici, personal SAJ şi voluntari ISU şi SAJ participanţilor la traficul rutier în localităţile Şintereag şi Reteag, precum şi elevilor care au participat la exerciţiile tactice.

Caravana campaniei, compusă din autospeciale MAI de la rutieră, descarcerare, ambulanţe SMURD şi SAJ, precum şi un autoturism avariat, a fost prezentă ieri la Liceul Agricol din Beclean.

Aproximativ 300 de elevi şi cadre didactice au participat la exerciţii tactice privind intervenţia la locul accidentelor a echipajelor specializate – descarcerare, prim-ajutor, autospecială SAJ şi a echipei de cercetare la faţa locului din cadrul Poliţiei.

Astfel, prezentarea a avut un caracter proactiv, prin implicarea directă a elevilor în activităţile desfăşurate, atât din perspectiva pietonilor, cât şi din cea a viitorilor conducători auto.

Expunerea caravanei campaniei a avut efectul scontat, cei prezenţi fiind sensibilizaţi cu privire la consecinţele nerespectării legislaţiei rutiere, fapt care ne încurajează să continuăm demersurile Proiectului de informare şi conştientizare a tuturor categoriilor de participanţi la traficul rutier din judeţul Bistrița Năsăud.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER