Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Aplicație turistică interactivă, pusă la dispoziţia turiştilor de CJ Cluj

Publicat acum

pe

centrul-national-de-informare-turistica-cluj-aplicatie-mobila

Consiliul Județean Cluj a desemnat câștigătorul licitației privind implementarea unei aplicaţii informatice de ordin turistic, compatibilă cu telefoane de tip smartphone și device-urile tip tabletă, respectiv societatea Tourist Informator SRL din Miercurea Ciuc, a cărei ofertă financiară, în valoare de 13.500 lei plus TVA, a avut costul cel mai mic dintre toate ofertele depuse pentru achiziționarea acestui pachet de servicii.

Firma câștigătoare a licitației s-a obligat, prin contractul de servicii încheiat cu forul administrativ județean, să realizeze o aplicație turistică compatibilă cu cele mai noi gadgeturi din piață, în vederea informării, în regim de interactivitate, rapiditate și utilitate, a ofertei turistice a județului Cluj. Această nouă aplicație, folosită în mod gratuit de către toți utilizatorii, va integra diverse informații descriptive cu obiective turistice clujene, fapt care va determina o dezvoltare a ofertei și a calității serviciilor oferite turiștilor de către Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Cluj din cadrul Consiliului Județean Cluj.

Astfel, reprezentanții SC Tourist Informator SRL vor trebui să integreze în aplicația nou creată diverse materiale multimedia, precum imagini, text și hărți cu obiective turistice din județul Cluj, informații generale utile turiștilor – unități de cazare, restaurante, posibilități de agrement, transport, farmacii non-stop, spitale de urgență, evenimente culturale în desfășurare, etc. Aplicaţia va fi funcțională în sistemele de operare IOS, Android și Windows, compatibilă cu telefoane de tip smartphone și device-uri tip tabletă, conținutul acesteia urmând a fi disponibil în nu mai puțin de 5 limbi de circulație internațională: română, engleză, franceză, maghiară și germană.

Este un nou pas înainte în demersurile care vizează promovarea la un nivel superior a potenţialului turistic al judeţului. Îmi doresc ca această aplicație să fie una prietenoasă cu utilizatorii și să contribuie, în completarea actuivităţii centrului nostru de informare turistică, la creșterea gradului de vizibilitate și atractivitate a principalelor obiective turistice din județul Cluj”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Ofertele depuse de societăţile participante la licitaţie au fost după cum urmează:

  • SC Root Security SRL – ofertă de 19.450 lei +TVA
  • SC Tourist Informator SRL – ofertă de 13.500 lei + TVA
  • SC Web Win Group Net SRL – ofertă de 17.300 lei + TVA
  • SC Vision Plus Mobile SRL – ofertă de 21.800 lei + TVA
  • SC Einsen Land SRL – ofertă de 19.000 lei + TVA
  • SC Tech Guys SRL – ofertă de 14.000 lei + TVA
  • SC Isoft SRL – ofertă de 18.167 lei + TVA

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER