Conectează-te cu noi

Eveniment

Acțiune pentru siguranța comunității în Dej și localitățile arondate

Publicat acum

pe

În perioada 1-3 septembrie, polițiștii din cadrul poliției municipiului Dej. Alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, sprijiniți de jandarmi ai IJJ Cluj au desfășurat o serie de activități pentru asigurarea climatului de siguranță.

Activitățile au fost organizate atât pentru prevenirea faptelor antisociale și infracțiunilor stradale, cât și pentru combaterea infracțiunilor comise contra siguranței circulației pe drumurile publice.

În acest context au fost legitimate circa 150 de persoane și controlate în trafic peste 100 de autovehicule.

De asemenea, polițiștii au aplicat 68 de sancțiuni contravenționale, 64 dintre acestea pentru nerespectarea normelor rutiere. A fost identificată o abatere și la regimul silvic, fiind aplicată o sancțiune de 1.000 de lei și dispusă confiscarea cantității de 2mc de material lemnos și lăsarea în custodia Ocolului Silvic, pentru transportul materialului lemnos neînsoţit de documentele specifice de transport, aşa cum sunt stabilite de normele privind circulaţia materialelor lemnoase.

Totodată, au fost depistate două infracțiuni la regimul rutier, fiind întocmite dosare penale pentru conducerea vehiculelor sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În fapt, doi bărbați au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

***

La data de 3 septembrie, în jurul orei 04.10, polițiștii dejeni au fost sesizați de către luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj aflați în deplasare, pe DN17 în localitatea Cuzdrioara, despre faptul că au depistat în trafic un conducător auto posibil aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Testat cu aparatul etilotest, tânărului de 27 de ani, din județul Bistrița-Năsăud i-a rezultat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. Dorin

    2023-09-07 la 8:19:25 AM

    dar masinile de pe trotuar nu incalca legea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER