Conectează-te cu noi

Eveniment

Mireasă din Dej, ”țepuită” de Adrian Sînă de la Akcent? Cum se apără artistul

Publicat acum

pe

O mireasă din Dej s-a plâns pe o rețea de socializare că interpretul și producătorul Adrian Sînă, de la cunoscuta trupă din anii ’90 Akcent, i-ar fi ”dat țeapă” cu câteva săptămâni înainte de nuntă, unde artistul ar fi trebuit să cânte.

Femeia a încheiat un contract cu celebrul artist încă din anul 2022, ba chiar i-a plătit și un avans. La nunta sa din august 2023, mireasa a fost nevoită să-și caute o nouă trupă, căci Adrian Sînă a anunțat-o că nu poate onora evenimentul pentru că ar avea un turneu în Asia. Mireasa este însă de altă părere:

”Bună seara, aș vrea să vă fac atenți viitori miri cu cine încheiați contracte pe partea de muzică. Noi am avut contract încheiat din 11.10.2022 cu avans de 1500 de euro să ne cânte la nuntă pe data de 26.08.2023. Ne-a anunțat cu 3 săptămâni înainte de nuntă că nu mai poate veni, că are turneu în Asia, pe când el a luat altă nuntă la Craiova, chiar el a postat pe story. În Zalău pentru septembrie a mai anulat o nuntă cu același pretext. Noi am găsit printr-un mare noroc, anulare la alt band pe care o să-l recomand din tot sufletul în altă postare, că nu vreau să le apară numele lângă Adrian Sînă și Wedding Crashers”, a relatat mireasa pe o rețea de socializare.

După postarea tinerei în mediul online, Adrian Sînă a dezmințit acuzațiile, susținând că a anunțat mirii cu mult timp înaintea evenimentului că este nevoit să anuleze.

”Au apărut tot felul de știri care sunt total false, că aș da țeapă sau așa mai departe. Eu înțeleg supărarea domnilor din Dej, pentru că sunt din Dej, nu din Cluj. Într-adevăr, am avut o înțelegere cu ei la un moment dat, dar din păcate chiar nu pot să onorez toate evenimentele. Primesc foarte multe cereri pentru evenimente și nu pot să le onorez pe toate. Mi-am cerut scuze că nu pot să ajung la evenimentul lor, le-am înapoiat avansul pe care mi l-au dat, le-am oferit șansa să îi ajut să își găsească o altă formație pentru nuntă, dar nu cu trei săptămâni înainte, cu mult mai mult timp”, a declarat Adrian Sînă pentru Unica.ro.

Cât despre motivul pentru care a fost nevoit să anuleze participarea la nunta din Dej, cântărețul a zis: ”Am avut o situație și nu am avut cum să mai ajung. Nici nu contează, nu am reușit să ajung, i-am anunțat că nu reușesc să ajung la nunta lor și îmi cer mii de scuze”.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER