Conectează-te cu noi

Eveniment

ACȚIUNE | Polițiștii din Dej au verificat dacă sunt respectate măsurile Ordonanței 2 – GALERIE FOTO

Publicat acum

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dej, alături de cei de la Poliția Locală, au întreprins, în această seară, imediat după ora 22, o acțiune de verificare a respectării măsurilor impuse prin Ordonanța Militară numărul 2 din 21 martie 2020. Astfel de acțiuni s-au derulat în toată țara.

Oamenii legii au urmărit dacă este respectat articolul 5 din respectiva Ordonanță, cel care prevede faptul că în intervalul orar 22.00 – 06.00, circulația persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei este restricționată (vezi AICI cele cinci situații în care este permisă deplasarea noaptea).

Practic, polițiștii au verificat dacă șoferii și pietonii opriți în cadrul acțiunii au asupra lor – în funcție de caz – legitimația de serviciu, adeverința eliberată de angajator sau declarația pe propria răspundere (vezi AICI documentele). Suprinzător sau nu, cei mai mulți dintre cei opriți au avut documentele prevăzute în Ordonanța nr. 2. Ceilalți s-au ales cu sancțiuni.

Tot în această seară, oamenii legii au depistat, pe Dealul Florilor, o șoferiță în vârstă de 28 de ani aflată sub influența băuturilor alcoolice. Aparatul etilotest a indicat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel de acțiuni vor avea loc și în perioada următoare.

Vezi o GALERIE FOTO pe pagina de facebook Dej24.ro.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER